Gravel Ramme Vélo Rapide

Vélo Rapide Gravel cykel Kulfiber Ramme

Skal du også være den heldige ejer af Gravel cykel ? Hvis du kan svare ja til dette, så læs vider her.  For her får du virkelig meget cykel for dine penge.

Velo Rapide Gravel cykel rammerne kommer fra en stor fabrikant i Taiwan, som producerer for store anerkendte brands. Brandet Vélo Rapide er Dansk.

Alle vores rammer leveres med 2 års garanti. Rammerne er lavet i T700 Kulfiber som er en lidt mere fleksibel kulfiber som sikre at der ikke sker brud på rammerne og uden at det går ud over stivheden i kulfiberen, Rammerne fås i størrelserne 49 cm, 52 cm, 54 cm, 56, cm og 58 cm. Vægten på en ramme størrelse 52 cm ramme er ca. 1300 gram inklusive forgaffel. Sadelpind tykkelse er 27,2mm. Krankboksen er en BSA 68mm. Hjulstørrelse 700C. Største dæk bredde 42 mm

Der medfølger Thrue aksler, alle kabel muffer samt headset til rammerne.

Rammerne kan leveres i næsten alle tilgængelige farver, leveringstid 2-3 uger. Se vedhæftet Ral farvekort, hvis der er ønske om en special farve er dette også muligt, mod et ekstra tillæg.

Kan også leveres som komplet Gravel cykel, leveringstid 3-4 uger

Ring til os og lad os få en snak om hvordan din kommende ramme/cykel skal leveres på 93807072 eller send os en mail på gk-service@mail.dk

Hvad er en Gravel Cykel ??

Gravel Cykling et det nyeste inden for cykelsporten og denne form for cykling er hurtigt blevet meget populær. Cyklen er et mix mellem en Mountainbike og en Landevejscykel, som gør cyklen særdeles velegnet til den som ønsker at blande sin cykelture, mellem skovvej, grusveje og landevej. Med cyklens brede dæk forceres grusvej, skovveje og lignende let, og har man lyst til at mærke den højre fart på landevejen, så er dette også en mulighed. Kort sagt er en gravel cykel det perfekte valg, hvis man vil have mulighed for at cykle på næsten alle underlag.

Størrelse

, , , ,

kr.8.295,00

Varenummer GR2021-1 Kategori